Davy Doggen

Davy begon aan het begin van 2015 met fotograferen. Een interesse die nog veel oefening vraagt. De vrije uurtjes worden dan ook besteed aan fotografie. Resultaten daarvan kan je terugvinden op deze website.

Davy staat open voor iedereen. Zijn er mensen die graag eens model willen zijn, dan mag u zich gerust laten horen. Contact opnemen kan je doen via de knop 'Contact ons'.

Mensen met leuke ideeën of die graag zouden gefotografeerd worden, mogen zich gerust laten horen.

Geschiedenis van het project

De interesse ontstond in Dresden. Dresden is een stad in het oosten van Duitsland en eveneens ook de woonplaats van de vriendin van Davy. De facinatie voor de stad was de laatste push die Davy nodig had om zich een spiegelreflexcamera aan te kopen en volop te gaan experimenteren.

De resultaten van de experimenten kan je vanaf nu terugvinden op deze website. Davy wil deze website gebruiken om zijn interesse te delen met jullie. Ook wil hij via deze weg de mensen duidelijk maken dat hij openstaat voor alle vragen en ideeën. Fotograferen leer je door het te doen en daar kunnen jullie steeds bij helpen.

Deze website heeft dus twee doelen:
1. Resultaten en interesses delen
2. Mensen aantrekken om model te zijn

Laat jullie dus horen!

Onze gebruikers

Hier kun je een typische gebruiker beschrijvenen waarom dit project zo belangrijk voor hun is. Het is goed om je bezoekers te motiveren zodat ze ook weer terug komen naar je website.